Rüyada kaplan ve yavrularını görmek

Rüyada kaplan ve yavrularını görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kaplan ve yavrularını gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada kaplan ve yavrularını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet eder.

Rüyada yavru kaplan sevmek hane içine ay doğacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kaplan yavrusu sevmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplan yavrusu görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine alamet eder.

Rüyada yavru beyaz kaplan görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan yavrusu görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplan ve yavrusu görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kaplan yavruları görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments