Rüyada kaplan olduğunu görmek

Rüyada kaplan olduğunu görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada kaplan olduğunu gördüyseniz:

  • Size yalan söylenebilir.

Rüyada kaplanla konuşmak bolluk ve bereket yaşayacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplan beslediğini görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplandan kaçmak yiyip içeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada oyuncak kaplan görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine inanılır.

Rüyada evde kaplan beslemek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan ve kaplan görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Rüyada evin içinde kaplan görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine inanılır.

Rüyada gri kaplan görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments