Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ondan şifa göreceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay gördüyseniz:

  • Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız.

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet eder.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek çok kötü hissedileceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde iki ay görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde çift ay görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde çok ay görmek kıdem atlayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzü ve ay görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek büyük paralara sahip olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde birçok ay görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments