Rüyada gökyüzü ve ay görmek

Rüyada gökyüzü ve ay görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, bekar ise evleneceğine, rütbe alacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve ay gördüyseniz:

  • Belli işleriniz, planlarınız, ilişkileriniz ya da iş birliklerinizle ilgili gizli şüphe ya da endişeler duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde çift ay görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek doğru yolu bulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde birçok ay görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, geçiminin güçleşeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzü ve ay görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ay görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments