Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay gördüyseniz:

  • Hızlı bir sürecin başındasınız.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, küslüklerin biteceğine işarettir.

Rüyada birden fazla ay görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalettir.

Rüyada birden çok ay görmek kederinin dağılacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla uğur böceği görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla alyans görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, işlerin bir anda azalacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla makas görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada birden fazla cenin görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, borçlarını bitireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments