Rüyada gökten ateş yağdığını görmek

Rüyada gökten ateş yağdığını görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten ateş yağdığını gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri hafife almamanız veya aşırı tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada gökten ateş yağdığını görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gökten balık yağdığını görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret eder.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten böcek yağdığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Rüyada gökten çamur yağdığını görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten altın yağdığını görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada gökten buz yağdığını görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten bal yağdığını görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments