Rüyada gökten yılan yağdığını görmek

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına inanılır.

Rüyada gökten yılan yağdığını gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşabilmek veya belli bir alanda ilerlemek için neler yapabileceğinizi gözden geçirmeli, gerekirse eski örneklemeleri ya da yöntemleri geride bırakmalısınız.

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada gökten para yağdığını görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten kül yağdığını görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada gökten taş yağdığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine rivayet eder.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek canının derdine düşeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada gökten böcek yağdığını görmek masabaşı bir işe girileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments