Rüyada göğsünü göstermek

Rüyada göğsünü göstermek çok büyük kazanç elde edileceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünü göstermek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Rüyada göğsünü göstermek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet eder.

Rüyada yol göstermek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada ayna göstermek hasret çekenlerin buluşacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulur.

Rüyada mezar yeri göstermek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada parmakla göstermek hayatının aksiliklerle geçeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada keramet göstermek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yön göstermek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, her daim allah yolunda yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnak göstermek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments