Rüyada parmakla göstermek

Rüyada parmakla göstermek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, geçim derdine gireceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, bahtının güzelleşeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada parmakla göstermek gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Rüyada parmakla göstermek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada yer göstermek musibetlerin yaşanacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyizini göstermek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada ayak göstermek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına yorulur.

Rüyada bebek göstermek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı göstermek zararının büyük olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada dişini göstermek adeta havalara uçacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine işaret eder.

Rüyada yön göstermek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments