Rüyada kadın göğsü ellemek

Rüyada kadın göğsü ellemek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada kadın göğsü ellemek gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Rüyada kadın göğsüne ellemek dilediği gibi yaşayacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın göğsünü ellemek hoş olmayan sözler işiteceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada kadının göğsünü ellemek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın göğsü ellemek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsüne ellemek rakiplerin başarı kazanacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünü ellemek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments