Rüyada göğsünde sivilce görmek

Rüyada göğsünde sivilce görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünde sivilce gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet eder.

Rüyada göğsünde sivilce görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, küslükleri bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah sivilce görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kafada sivilce görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasında sivilce görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına alamet eder.

Rüyada başında sivilce görmek istihdam edeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sırtta sivilce görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments