Rüyada göbekten kan geldiğini görmek

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına rivayet eder.

Rüyada göbekten kan geldiğini gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine inanılır.

Rüyada göbeğinden kan geldiğini görmek yürek yakan biri haline geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada göbekten su geldiğini görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada göbeğinden kan aktığını görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine delalet eder.

Rüyada göbekte kan görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerinden kan geldiğini görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments