Rüyada göbekten su geldiğini görmek

Rüyada göbekten su geldiğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, saygınlık kazanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbekten su geldiğini gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada göbekten su geldiğini görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada göbek deliğinden kan geldiğini görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, karamsarlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada göbeğinden kan geldiğini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada memeden su geldiğini görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada hamilelik suyunun geldiğini görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments