Rüyada göbekten iğne olmak

Rüyada göbekten iğne olmak yakın akrabadan gelecek habere, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbekten iğne olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada göbekten iğne olmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Rüyada göbekten iğne vurulmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi göbek bağını görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalettir.

Rüyada göbek bağı kesmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına alamet eder.

Rüyada göbeğinin büyüdüğünü görmek ilerleyemeyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına rivayet eder.

Rüyada göbek kanaması görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek mantarı görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek göbeği kesmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments