Rüyada göbek ellemek

Rüyada göbek ellemek maddi olarak zorluk çekileceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek ellemek gördüyseniz:

  • Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada göbek ellemek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada kendi bokunu ellemek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, parasının ve malının da artacağına inanılır.

Rüyada kızı ellemek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına tabir olunur.

Rüyada bulut ellemek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ et ellemek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

Rüyada kendi pisliğine ellemek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına rivayet eder.

Rüyada kendi dışkısını ellemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak ellemek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments