Rüyada gideceği yeri unutmak

Rüyada gideceği yeri unutmak anne babayla ters düşüleceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, evine bereket geleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine işarettir.

Rüyada gideceği yeri unutmak gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Rüyada gideceği yeri unutmak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun ve hayırlı bir ömre tabir olunur.

Rüyada arabanın yerini unutmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada arabayla bir yerlere gitmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle bi yere gitmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada akrabalarla bir yere gitmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gideceği yere gidememek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada minibüsle bir yere gitmek hasta olacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments