Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, borçlarının kapacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, zor zamanların sona ereceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • İşle veya özel yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde pişmanlık yaşamamak için problemlere hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada hiç görmediğin bir yere gitmek ferahlığa çıkacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulur.

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada hiç görmediği bir yeri görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı birine aşık olmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments