Rüyada ferah bir ev görmek

Rüyada ferah bir ev görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ferah bir ev gördüyseniz:

  • Provokatif kişilere karşılık vermemek zor olabilir.

Rüyada ferah bir ev görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, büyük bir servete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada güzel ferah ev görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz ferah ev görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet eder.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük ferah bir ev görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ferah bir eve taşınmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada büyük ferah ev görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments