Rüyada geniş bir arazi görmek

Rüyada geniş bir arazi görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş bir arazi gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Rüyada geniş bir arazi görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada geniş arazi görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada taşlı arazi görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ekili arazi görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, ona kol kanat gereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arazi ölçmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada boş arazide yürümek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş arazi görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada boş bir arazide koşmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments