Rüyada geniş yatakta yatmak

Rüyada geniş yatakta yatmak muradına eremeyeceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada geniş yatakta yatmak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada geniş yatak odası görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekle aynı yatakta yatmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle yatakta yatmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla aynı yatakta yatmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına yorulur.

Rüyada yatakta yalnız yatmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli yatakta yatmak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadınla aynı yatakta yatmak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments