Rüyada geniş bilezik takmak

Rüyada geniş bilezik takmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, üzüntülerin daha da artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş bilezik takmak gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Rüyada geniş bilezik takmak büyük maddi kayıp verileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş altın bilezik görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş bilezik görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada geniş yüzük takmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada geniş alyans takmak yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane bilezik takmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kıza bilezik takmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments