Rüyada geniş bilezik görmek

Rüyada geniş bilezik görmek köşeye sıkıştıracağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye delalettir.

Rüyada geniş bilezik gördüyseniz:

  • Raporlar, anlaşmalar ya da tezler sonunda tamamlanabilir.

Rüyada geniş bilezik takmak sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Rüyada geniş altın bilezik görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş bilezik görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, işlerinin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada geniş güzel ev görmek parasının her zaman bereketli olacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yol genişletmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, rakiplerine yenileceğine işarettir.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına işaret eder.

Rüyada geniş asansör görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments