Rüyada geniş alan görmek

Rüyada geniş alan görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş alan gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Rüyada geniş alan görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, prestij sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş bir alan görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada geniş yeşil alan görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı alan görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine inanılır.

Rüyada açık alanda tuvalet yapmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş alanı görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir alan görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık alan görmek maddi anlamda güçleneceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments