Rüyada geniş bir alan görmek

Rüyada geniş bir alan görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada geniş bir alan gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Rüyada geniş yeşil alan görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş bir alan görmek hayallerinin söneceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına işarettir.

Rüyada geniş alan görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada sulak alan görmek anne baba duaları alınacağına, harcama gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini kapalı alanda görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest alan kişi görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest alan kişiler görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada kırsal alan görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments