Rüyada savaş alanı görmek

Rüyada savaş alanı görmek mal kaybına uğrayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, borçların kapanacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş alanı gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınız karşınızdaki kişilerle çakışabilir, denge kurulması gerekiyor.

Rüyada savaş alanında olduğunu görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini savaş alanında görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaş alanı görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık alanda yıkanmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada açık alanda tuvaletini yapmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil alanda yürümek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık alanda tuvalet yapmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments