Rüyada genç bir kızla öpüşmek

Rüyada genç bir kızla öpüşmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, elindeki imkanların artacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına tabir olunur.

Rüyada genç bir kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu güven altında tutmanızı veya ortaya koymak istediğiniz projelerinize katkıda bulunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilecek kişilere olumlu tavsiyelerde bulunabilir veya yardım eli uzatabilirsiniz.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada genç bir kızla tanışmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada genc kızı öpmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına delalet eder.

Rüyada genc kızın hamile olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada genç bir kızla evlenmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada genç bir kızla öpüşmek hikmete kavuşacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işarettir.

Rüyada genç bir kızı hamile görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments