Rüyada genç bir kızla tanışmak

Rüyada genç bir kızla tanışmak gönül kapılarını açacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, saygısını toplayacağına, elindeki imkanların artacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kızla tanışmak gördüyseniz:

  • Sahip olduklarınızı korumak için her şeyi gözle görünür tutmanızda fayda var.

Rüyada genç bir kızla tanışmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada yeni kızla tanışmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızın ailesiyle tanışmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel kızla tanışmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, akıl vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı kızla tanışmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya delalet eder.

Rüyada yeni bir kızla tanışmak yapılan işte yalnız kalınacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak işsizseniz işe gireceğinize, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments