Rüyada geminin yandığını görmek

Rüyada geminin yandığını görmek malların artacağına, hayırlı yollara gireceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada geminin yandığını gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Rüyada gemi yandığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemilerin yandığını görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada geminin yandığını görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde geminin yandığını görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet eder.

Rüyada eşyalarının yandığını görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ayakkabının yandığını görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına işarettir.

Rüyada birinin ellerinin yandığını görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye rivayet eder.

Rüyada ineğin yandığını görmek başının belaya girmeyeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments