Rüyada gemi yandığını görmek

Rüyada gemi yandığını görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, başarılarının daim olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına inanılır.

Rüyada gemi yandığını gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Rüyada gemilerin yandığını görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada geminin yandığını görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemi yandığını görmek küslükleri bitireceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulur.

Rüyada denizde geminin yandığını görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının yandığını görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir şeylerin yandığını görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, prestij kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşların yandığını görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kombinin yandığını görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, daima ona hürmet göstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments