Rüyada gemide demir atmak

Rüyada gemide demir atmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, dualarının kabul olacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Rüyada gemide demir atmak gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız veya belirsizlikler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada gemide demir atmak bir sınavdan geçileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada demirden gemi görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir gemi görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada demir atmış gemi görmek malından ve parasından olacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada demir para atmak yeni başlangıçlar yapacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize demir atmak işlerinin açılıp kazancının artacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada demir atmak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir balkon görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments