Rüyada gelinllk görmek

Rüyada gelinllk görmek işsizin iş bulacağına, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinllk gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına yorulur.

Rüyada çok fazla gelin görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin yatağı hazırlamak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin saçı görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine gelin görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin ve damatlar görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada gelin çiçeğini atmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelini ağlarken görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments