Rüyada dantelli gelinlik giymek

Rüyada dantelli gelinlik giymek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada dantelli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada dantelli gelinlik giymek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dantel gelinlik giymek yalan söylemeye, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada dantelli gelinlik görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dantelli elbise giymek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantelli etek giymek birlikte bazı işler yapılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada dantel elbise giymek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada dantelli gecelik giymek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına alamet eder.

Rüyada siyah dantelli elbise giymek neşeli zamanların yaşanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments