Rüyada gelinliğe siyah kuşak takmak

Rüyada gelinliğe siyah kuşak takmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, patron koltuğunda oturacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak takmak gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak takmak aradığı kişiyi bulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına işarettir.

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek dünya mallarının çoğalacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikte siyah kuşak görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına işarettir.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak bağlamak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kuşak takmak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine inanılır.

Rüyada gelinliğe kuşak bağlamak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine yorulur.

Rüyada gelinlik kuşağı görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments