Rüyada gelinliğe kuşak bağlamak

Rüyada gelinliğe kuşak bağlamak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, birçok iş kapısının açılacağına, suçlamalardan aklanılacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işaret eder.

Rüyada gelinliğe kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak bağlamak moralinin yerine geleceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinliğe kuşak bağlamak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kuşak bağlamak başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kuşak bağlamak o işten ekmek yiyeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geline kuşak bağlamak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beline kuşak bağlamak yaşadığı yerden uzak kalacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments