Rüyada gelinlik kuşağı görmek

Rüyada gelinlik kuşağı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik kuşağı gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Rüyada gelinlikte kırmızı kuşak görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada gelinliğe kuşak bağlamak hızlanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikte siyah kuşak görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak takmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulur.

Rüyada gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak bağlamak mesleğinde atılım yapacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, arkasından gıybet edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments