Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Rüyada koluna altın bilezik görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, elindeki malların gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bileziği başkasının kolunda görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada altın bilezik kolunda görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Rüyada altın bileziği kolunda görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments