Rüyada gelinimizi görmek

Rüyada gelinimizi görmek umutsuzluğa düşeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, insanlardan takdir toplayacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada gelinimizi gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Rüyada geliniyle tartışmak büyük bir karar verileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada gelinin eline kına yakmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geline kuşak bağlamak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin kesesi görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının gelin olduğunu görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinin saçını yapmak rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada güzel bir gelin görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin ve düğün görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments