Rüyada gelin sandığı görmek

Rüyada gelin sandığı görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin sandığı gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Rüyada gelin sandığı görmek karısının çok mutlu olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet eder.

Rüyada sandık hediye almak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine yorulur.

Rüyada kilitli sandık görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, özel muamele göreceğine alamet eder.

Rüyada ahşap sandık görmek kötülüklerden uzak olacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Rüyada sandık taşımak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandık dolusu para görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, işlerin günden güne açılacağına yorulur.

Rüyada çeyiz sandık görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada bir sandık altın görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments