Rüyada gelin olmaya hazırlanmak

Rüyada gelin olmaya hazırlanmak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, statü atlayacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalet eder.

Rüyada gelin olmaya hazırlanmak gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada gelin olmaya hazırlanmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza inanılır.

Rüyada gemi yolculuğuna hazırlanmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yanlış işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada hazır su içmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz yolculuğuna hazırlanmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşa hazırlanmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet eder.

Rüyada okula gitmeye hazırlanmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize gitmeye hazırlanmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yolculuğa hazırlanmak başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments