Rüyada hazır su içmek

Rüyada hazır su içmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada hazır su içmek gördüyseniz:

  • Mevcut, iş, plan veya düzenlemeleri gözden geçirmeli gereken köklü değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada hazır su içmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada hazır süt içmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada hazır su görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakta su içmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su içmek istemek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı su içmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardakla su içmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok susamak ve su içmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments