Rüyada savaşa hazırlanmak

Rüyada savaşa hazırlanmak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada savaşa hazırlanmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler, boş zamanları değerlendirme amaçlı planlar yapmak kendinizde veya hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada savaşa hazırlanmak huzur ve şifa bulacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada savaşa hazırlandığını görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, hırsızlık yapacağına alamet eder.

Rüyada kına gecesi için hazırlanmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlanmak maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada umreye gitmeye hazırlanmak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına işarettir.

Rüyada pikniğe gitmek için hazırlanmak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada banyoya hazırlanmak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, yanlışlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolculuk için hazırlanmak rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments