Rüyada geleceği önceden görmek

Rüyada geleceği önceden görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, insanlarla bir araya geleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada geleceği önceden gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada geleceği önceden görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Rüyada önceden oturduğu evi görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada daha önceden ölen birini görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulur.

Rüyada önceden ölen birini görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına inanılır.

Rüyada daha önceden ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalettir.

Rüyada önceden sevdiğin birini görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada önceden ölmüş birini canlı görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına delalettir.

Rüyada önceden ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments