Rüyada gecekondu mahallesi görmek

Rüyada gecekondu mahallesi görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, şöhret elde edeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gecekondu mahallesi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan zorluklara bir an önce müdahale edilmesi gerekebilir.

Rüyada gecekondu mahallesi görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada gecekondu yıkmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine işaret eder.

Rüyada gecekonduya gitmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada gecekondu yapmak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski gecekondu görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gecekonduda yaşamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada gecekondu görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gecekondu kiralamak dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments