Rüyada gebelik kesesi görmek

Rüyada gebelik kesesi görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada gebelik kesesi gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Rüyada gebelik kesesi görmek sinirlerinin yıpranacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada gebe hayvan görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak mirasa, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe birini görmek her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada gebe olduğunu görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, konfor içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dış gebe olduğunu görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada gebe kedi görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada gebelik testinde çift çizgi görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments