Rüyada füme renk görmek

Rüyada füme renk görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, elindekileri kaybedeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada füme renk gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Rüyada füme renk görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada füme rengi yılan görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz renkte ev görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada renkli deniz kabuğu görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada renkli cüzdan görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada renkli kağıt görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı renkli yılan görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments