Rüyada fotoğraf çeken birini görmek

Rüyada fotoğraf çeken birini görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Rüyada fotoğraf çeken birini gördüyseniz:

  • Size ilerleme, büyüme, eğitim, aşk veya seyahat fırsatları sunabilecek farklı serüvenlerin başında bulunuyorsunuz.

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ortalığın karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek rakiplerine büyük fark atacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf çektirdiğini görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çektirmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments