Rüyada acıkmış bebek görmek

Rüyada acıkmış bebek görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, dileklerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada acıkmış bebek gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada acıkan bebek görmek hayırlı haberlere, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada acıkmış bebek görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil acı biber almak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acı salça görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalettir.

Rüyada acıyı hissetmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada acı sarımsak görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada diş acısı çekmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini acı çekerken görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments