Rüyada fincan tabağı görmek

Rüyada fincan tabağı görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, ana baba dualarının alınacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada fincan tabağı gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Rüyada fincan tabağı görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük fincan görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakır fincan görmek atılan adımların zarar getireceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kahve fincanı hediye almak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada kapalı fincan görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi fincan görmek zor zamanların sona ereceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada kirli kahve fincanı görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments