Rüyada mavi fincan görmek

Rüyada mavi fincan görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi fincan gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Rüyada mavi fincan görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş kahve fincanı görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kahve fincanı kırmak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada porselen fincan görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz kahve fincanı görmek mutlu günler yaşanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret eder.

Rüyada fincan hediye etmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kapatılmış fincan görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada kirli fincan görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments