Rüyada film seyretmek

Rüyada film seyretmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada film seyretmek gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Rüyada korku filmi seyretmek saygınlığa, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada film seyretmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet eder.

Rüyada izlediğin filmi görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir filmde oynadığını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sinemada film izlemek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada film şeridi görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada film kahramanı görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada film çevirmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, şan şöhret kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments